BEMUTATKOZUNK    SZOLGÁLTATÁSOK    TAGSZERVEZETEK   TAGSZERVEZETEINK HÍREI    KIADVÁNYOK   KÖZGYŰLÉS   ÉRDEKKÉPVISELET  
Menü


Programjaink
TÁMOP 5.5.4-09/1
Roma és fogyatékos személyek média képzése és foglalkoztatása Hatyaripe-Megértés projekt

TÁMOP 5.5.4.B
Arcok a médiában projekt

TÁMOP 5.5.3
Impulzus program

TÁMOP 2.5.1
Negyedik partnerEgyüttműködések
Együttműködési megállapodások


Keresés


Hirdetőtábla


Támogatóink

EUvonal


A foglalkoztatás biztonságáért


Érdekképviselet

Az Nonprofit Szövetség küldetése az egyre szélesedő területen és egyre jelentősebb társadalmi feladatvállalásban részes harmadik szektor közös érdekeinek megfogalmazása. Elsődleges államigazgatási partnere a foglalkozatási, munkaügyi és szociális területet igazgató szaktárca. A honlapon a CFM (Civil Foglalkoztatási Műhely) link alatt részleteket is találhat az érdeklődő a Konzultatív Tanácsról, amelyen keresztül az érdekképviseleti, érdekközvetítői munkáját látja el a Nonprofit Szövetség.  

Emellett állandó meghívottként tagja vagyunk a Gazdasági és Szociális Tanácsnak, valamint a Parlament Foglalkoztatási- és Munkaügyi Bizottságának, de a TÁMOP Monitoring Bizottsági tagságunk is alkalmat kínál a civil érdekek artikulálására.   


Timi 2008-11-20 11:36:07

Akkreditált képzések

A Nonprofit Szövetség a FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Testület) által felnőttképzést folytató intézményi nyilvántartással rendelkezik 2007 óta. A tanúsítvány száma: 01-0787-06.

 

A Szövetség azért kérte az intézményi akkreditációt, hogy tagszervezetei és más igénybevevők számára, munkatársaival illetve szakértőin keresztül felnőttképzési szolgáltatásokat, oktatást és képzéseket valósíthasson meg, illetve pályázhasson ilyen célú forrásokra.

Az intézményi akkreditáció mellett jelenleg 4 akkreditált képzésünk van.

A képzésekről bővebb információ letölthető.


Timi 2008-11-20 10:37:11

Szakértők közvetítése

A Szövetség 16 éve tevékenységét szakmai és területi tagozatokon keresztül látja el. Tagozatainkban az adott szakterületek (család–gyermek- és ifjúságvédelem, idősgondozás, rehabilitáció, foglalkoztatás és munkanélküliség) kiválóságai munkálkodnak. Mind az ő, mind az ő érdekkörükhöz tartozó személyekkel való kapcsolatépítésben vállaljuk a közvetítői munkát.


Timi 2008-11-19 12:04:44

Nemzetközi partnerközvetítés

A Nonprofit Szövetség több nemzetközi hálózat tagja:

Y.E.S. Forum, Visegrádi négyek: Lengyel, Cseh és Szlovák partnerek, és Európai Területi együttműködés (ETE) közép-kelet európai és dél-kelet európai tagság. Emellett számos programban (pl. EQUAL) alakított ki civil kapcsolatokat.

Amennyiben a nálunk érdeklődők a harmadik szektorból szeretnének nemzetközi partnereket, vállaljuk a közös érdekek mentén történő kapcsolatfelvételt.

 


Timi 2008-11-18 11:43:27

EVS

A Nonprofit Szövetségnek az Európai Bizottság Fiatalok Lendületben program Európai Önkéntes Szolgálat alprogram keretében lehetősége van önkéntes küldésére és EVS projekt koordinálására.


Timi 2008-10-20 12:26:14

Küldetésünk

A Nonprofit Szövetség célja a tagszervezetek és a humán szolgáltatás területén működő nonprofit szervezetek érdekképviselete, a szolgáltatást nyújtók és az azt igénybevevők érdekeinek érvényesítése, az összes érintett együttműködésének elősegítése, érdekeinek minden lehetséges fórumon való képviselete és védelme.


Timi 2008-08-17 13:49:01

FEL

Nonprofit Humán Szolgáltatók Országos Szövetsége
1136 Budapest, Balzac u.21. I. em.2.
Telefon/Fax: 1/270-0414, 1/270-0433
Email: nonprofit@chello.hu

Nonprofit Humán Szolgáltatók Országos Szövetsége, 2004